Crete Beater - přípravek na čištění strojů od betonu

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Odstraňovač betonu a cementu CreteBeater


CreteBeater® je netoxická a šetrná kapalina k životnímu prostředí, která slouží pro odstranění betonu a cementu ze zařízení, nástrojů, součástek a vozidel jako jsou stěnové nebo lanové pily, jádrové vrtačky, spárové řezače, domíchávače betonu, výrobní linky, míchačky, vibrační lišty, hladičky betonu, vibrátory betonu a další.



Kód zboží: CreteBeater

Výrobce: BL Diamond s.r.o.

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Popis produktu:
CreteBeater® je speciálně určen pro bezpečné odstranění cementu a betonu tím, že je rozpouští. Je vhodný pro čištění povrchů, kde je přilnutý cement nebo beton. Ten se naruší do vápenné vazby cementu. Vše je bio-bezpečné a šetrné k životnímu prostředí a může být následně odstraněno s odpadní vodou.

Balení:
CreteBeater® je dodávan ve 20litrových kanystrech, 200 litrových sudů a 1000 litrů barelech.

Vlastnosti a výhody:
CreteBeater® je ideální pro čištění ploch, kde se usazuje cement nebo beton při přepravě, manipulaci a práci. CreteBeater® je účinný a cenově dostupný prostředek nahrazující chlorovodíkové kyseliny, při současném snížení času potřebného k čištění a zvýšené ochraně zdraví při práci s vysokou mírou bezpečnosti.

Aplikace:
CreteBeater® se nejlépe aplikuje jako pěna. Tímto způsobem zajistíte nejvyšší účinek s vysokou efektivitou a zajistíte, že vzniklá pěna co nejvíce naruší beton nebo cement. Pokud použijete CreteBeater® jako kapalinu bez napěnění snížíte její účinnost.
Použití napěňovacího systému vysokotlaké myčky nebo podobného napěňovacího zařízení vám zajistí vysokou účinnost CreteBeater® formou pěny do všech oblastí a zákoutí, která potřebuje vyčistit. Pro nejlepší účinek, je potřeba zajistit nanesení pěny a nechat ji učinkovat 20 - 30minut před tlakovým umytím. V případě tvrdších vrstev je potřeba delší účinnosti pěny nebo postup opakovat.
CreteBeater® může být ponechán působit delší dobu bez jakéhokoli poškození a bude účinně
působit tak dlouho, dokud bude mokrý.

Doporučení:
• Nepoužívejte CreteBeater® na přímém slunci nebo v teplém prostředí, protože by mohlo dojít k předčasnému zaschnutí. Pokud se stane, že prostředek zaschne naneste ho v jemné vrstvě znovu a postup opakujte.

CreteBeater
® lze také použít jako čisté tekutiny nalité do nádoby pro odmáčení strojů nebo
součástek, které potřebují vyčistit. Jde o zvláště efektivní nástroj pro čištění strojních součástí, filtrů a dalších předmětů, které mají náročné mytí nebo tlakové čištění. Nechte tyto předměty v CreteBeater® několik hodin a pak je opláchněte čistou vodou nebo je opláchněte tlakovou myčkou a v případě potřeby postup opakujte.

• Vždy používejte nádobu / jímku vyrobenou z plastu, skleněných vláken nebo z nerezové oceli.
• Vždy vyzkoušejte postup na menší plochu, aby jste zjistili, zda je předmět vhodný pro čištění tímto konkrétním způsobem.

Míchání:
CreteBeater® je dodáván k okamžitému použití jako forma Ready-to-use a je namíchán pro
konkrétní požadavky a úkoly čištění. To zajistí pouze správný poměr naředění, který minimalizuje odpad.

Spotřeba:
Přibližně na 12 m² vystačí 1 litr ve formě pěny. V závislosti na použitém systému napěnění a
průměrného znečiětění pro automobilové domíchávače betonu je poztřeba cca 14 litrů při silném znečištění.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/4781/